Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. decembra 2020, 15:13
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Andrea Verešová ponúka 50 000 eur za dolapenie páchateľa: Niekto vyrobil fake porno video s mojou podobizňou

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Andrea Verešová tvrdí, že sa stala obeťou diskreditácie. Podala trestné oznámenie a ponúka 50 000 eur tomu, kto jej pomôže dolapiť páchateľa.

Andrea Verešová sa stala obeťou diskreditácie v čase Vianoc. Na internete sa od včera šíri video pre dospelých, ktoré podľa slov modelky využíva podobizeň jej a jej manžela.

V tejto súvislosti sa rozhodla podať aj trestné oznámenie na neznámeho páchateľa a zároveň vyzvala všetkých svojich sledovateľov, aby jej pomohli pri pátraní po autorovi a šíriteľov videa. 

So šírením videa pomohol aj slovenský bulvárny portál počas včerajšieho dňa. Ten informoval, že video do redakcie poslal anonym. Neskôr článok zo svojich internetových stránok portál stiahol. 

„Za poskytnutie informácií vedúcich k dopadnutiu páchateľa ponúkame 50 000 eur,“ píše Andrea Verešová na Instagrame. Zverejnila aj telefónne číslo a emailovú adresu, na ktorú sa jej môže ozvať každý, kto by jej mohol pomôcť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia