Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2020, 7:24
Čas čítania 0:51
Jakub Paulík

Tom Cruise zhučal ľudí na pľaci počas natáčania, lebo porušovali opatrenia. Vulgárne im vynadal a vyhrážal sa „padákom“

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Zamestnanci sa museli prepadnúť pod zem.

Slávny herec Tom Cruise si veľmi dobre uvedomuje, že koronavírus výrazne zasiahol aj do oblasti kinematografie. Pandémia okrem iného dočasne prerušila aj natáčanie novej časti Mission: Impossible. Preto od ľudí na pľaci vyžaduje bezchybné dodržiavanie protipandemických opatrení.

Podľa webu BBC s odkazom na nahrávku od The Sun mal nedávno zbadať dvoch zamestnancov, ktorí na pľaci nedodržiavali stanovený rozostup, a tak im poriadne vynadal. Zdroje z miesta natáčania pre Variety a Reuters potvrdili autentickosť nahrávky.

Chceme zlatý štandard. V Hollywoode znova povolili natáčať, pretože v nás veria a veria v to, čo robíme. Po nociach telefonujem so sk**veným štúdiom, s poisťovňami, s producentmi, ktorí nás uvádzajú ako príklad. Vytvárame tak tisíce pracovných príležitostí, vy sk**vysyni! Už nikdy viac nechcem nič takého vidieť, nikdy!“ kričal na nahrávke Tom Cruise.

Späť
Zdieľať
Diskusia