Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2020, 7:49
Čas čítania 0:35
Lukáš Čelka

Skvelá správa pre fanúšikov Billie Eilish. Oficiálny trailer k dokumentu o jej kariére konečne uzrel svetlo sveta

NEWS APPLE BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Film uzrie svetlo sveta 26. februára 2021

Na snímku Billie Eilish: The World's A Little Blurry sa tešia tisíce fanúšikov mladej, masovo populárnej speváčky. Apple TV+ konečne pustilo do sveta oficiálny trailer k dokumentárnemu filmu, ktorý detailne zachytáva cestu Eilish od začiatkov jej tvorby až po samotný vrchol kariéry, informuje portál Collider.

Odporúčané
Slovenská influencerka pózuje pred zhoreným vrakom auta svojej mamy. Drží sa za hlavu a ďakuje Bohu Slovenská influencerka pózuje pred zhoreným vrakom auta svojej mamy. Drží sa za hlavu a ďakuje Bohu 15. decembra 2020, 17:02

Film o mladej držiteľke Grammy režíruje oceňovaný RJ  Cutler a vychádza pod záštitou spoločnosti Apple Original Flims v spolupráci s Interscope Films, Darkroom, This Machine a Lighthouse Management & Media. Trailer napovedá, že jeho dej sa bude snažiť poukázať na ťarchu, ktorú musela mladá hviezda znášať kvôli mimoriadnej sláve a prestíži.  

O filme sa Eilish zmienila aj na sociálnych sieťach

Príchod dokumentárneho filmu speváčka promovala na svojom Instagrame ešte minulý týždeň, kedy zverejnila teaser, ktorý však neobsahoval žiadne reálne zábery filmu. Krátke video ukázalo iba rýchlu scénu z fotenia, na ktorej Eilish pôsobila hanblivým dojmom. Neskôr zverejnila aj samotný plagát k filmu a spomínaný trailer.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Domov
Zdieľať
Diskusia