Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2020, 14:57
Čas čítania 3:05
Richard Balog

Nike Dunk: Tenisky, ktorým patrilo uplynulých 12 mesiacov

Nike Dunk: Tenisky, ktorým patrilo uplynulých 12 mesiacov
Zdroj: GQ
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Jedna z najkrajších siluet z dielní Nike si konečne získala od verejnosti takú pozornosť, akú si zaslúži.

Návrat na scénu ako z veľkej knihy. Približne takto by sme opísali obrovský vzostup popularity tenisiek Nike Dunk za uplynulých 12 mesiacov. Peter Moore ich svetu predstavil ešte v roku 1984 a odvtedy boli takmer neustále v tieni modelu Air Jordan 1, a to sa zmenilo až vďaka vplyvu Travisa Scotta a Virgila Abloha na mladú generáciu. 

Obaja už dlhodobo spolupracujú so značkou Nike a po sérii iných modelov s ich rukopisom, nám predstavili aj vlastné prevedenia týchto legendárnych tenisiek, ktoré si určite dobre pamätáš zo začiatku milénia a zlatej éry skejtbordingu. Nielen modely s podpisom La Flamea a značky Off-White™, však priniesli spoločnosti zisky. 

V priebehu niekoľkých minút boli celosvetovo vypredané azda všetky dostupné kúsky, a to bez ohľadu na to, či išlo o nízke alebo vysoké prevedenie siluety. My sme vybrali 10 najzaujímavejších párov vydaných v tomto roku, z ktorých niektoré nájdeš aj v ponuke resellerov na Markete. Priprav sa ale na fakt, že za Nike Dunk si aktuálne priplatíš trochu vyššiu prirážku. 

Odporúčané
Zoznam vianočných darčekov, ktorý ti možno pomôže pri nákupoch pre tých najbližších   Zoznam vianočných darčekov, ktorý ti možno pomôže pri nákupoch pre tých najbližších 4. decembra 2020, 11:25

Nike SB Dunk Low Safari

Nízke prevedenie tenisiek, ktorými dizajnéri vzdali poctu ikonickému kúsku Nike Air Max 1 „Safari“ zo spolupráce s Atmos. Netradičný motív z roku 2002 naprieč dobou nestratil nič na svojej kráse a siluete Dunk Low náramne pristane, čo povieš? V prípade záujmu ich nájdeš už od priblížne 250 eur. 

Nike Dunk: Tenisky, ktorým patrilo uplynulých 12 mesiacov
Zdroj: Nike
Domov
Zdieľať
Diskusia