Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2020, 15:46
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

Niektoré slovenské kiná otvoria už 10. decembra. Aké novinky si budeme môcť pozrieť?

NEWS CINEMAX
Uložiť Uložené

Tešiť sa môžu aj (ale nielen) fanúšikovia komiksoviek.

Spoločnosť CINEMAX na Facebooku oznámila, že po dlhej dobe konečne otvára sieť kín na Slovensku. S prvým premietaním začnú už budúci štvrtok 10. decembra. „Od štvrtka 10. decembra bude premietať všetkých našich 13 prevádzok na celom Slovensku. V programe nás bude čakať aj viacero očakávaných noviniek,“ uviedli.

Cinemax však na svojom webe upozorňuje, že všetci diváci budú musieť v sále dodržiavať protipandemické opatrenia. Konkrétne ide o nosenie rúška, dezinfekciu rúk a sociálny odstup. Konzumácia jedla je naďalej v priestoroch sály prísne zakázaná. Kapacita kín je podľa súčasných podmienok nastavená na maximálne 50 %.

Odporúčané
10 najlepších českých a slovenských filmov na Netflixe 10 najlepších českých a slovenských filmov na Netflixe 30. novembra 2020, 14:30

Kiná sa od začiatku pandémie ani raz nestali ohniskom nákazy a pri dodržiavaní základných opatrení ponúkajú bezpečný priestor pre trávenie voľného času. Vetranie v každej sále funguje na princípe vonkajšej cirkulácie vzduchu, teda vzduch z interiéru je odvádzaný von a namiesto neho dovnútra prúdi čerstvý vonkajší vzduch,“ ubezpečujú svojich zákazníkov.

Podľa Cinemaxu by mali do Vianoc v kinách premietať thriller Pre balík prachov, romantickú komédiu Nightlife, rodinnú komédiu Mačky a psy 3, fantasy rozprávku Princezná zakliata v čase, slovenskú drámu Služobníci, novinku od DC Wonder Woman 1984 či romantickú komédiu Matky. Pred Wonder Woman 1984 by mali kiná premietať aj prvú časť z roku 2017 a vo vybraných kinosálach diváci uvidia dokument Diego Maradona z roku 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia