Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
18. novembra 2020, 15:50
Čas čítania 0:42
Čoje Matej Ohrablo

Peter Slačka z Barozy: “Ešte raz a máš padáka,” povedal mi môj chef v Austrálii a odvtedy mi išla karta

PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Tradičná slovenská a bratislavská kuchyňa je dnes v Bratislave v kurze, siaha po nej dokonca čoraz viac fine-dining podnikov. Jeden z prvých šéfkuchárov, ktorí ju tu začali variť, je Peter Slačka z Barozy.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Prečo sú Petrove najobľúbenejšie ingrediencie zelenina
  • Z ktorého Čojeho postu ho nedávno skoro trafil šľak
  • Čo ho baví na slovenskom jedle a čo vôbec za slovenské jedlo považuje

Peter Slačka je šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Baroza, ktorá patrí medzi najlepšie v Bratislave. Pobudol vo svete, okrem Nemecka a Rakúska aj v Sydney, no patril medzi prvých na Slovensku, ktorý začali tvrdohlavo raziť spojenie fine diningu s tradičnou slovenskou kuchyňou ešte predtým, než to začalo byť cool.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia