Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Pondelok 30. 11. 2020 meniny má Ondrej, Andrej

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltVyuži zľavový kód refreshersk a získaj 3x zľavu na doručenie!Objednaj si jedlo
Podcasty - Podgast
0
Čoje
Matej Ohrablo
18. november 2020, 15:50
Čas čítania: 0:42
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

Peter Slačka z Barozy: “Ešte raz a máš padáka,” povedal mi môj chef v Austrálii a odvtedy mi išla karta

Tradičná slovenská a bratislavská kuchyňa je dnes v Bratislave v kurze, siaha po nej dokonca čoraz viac fine-dining podnikov. Jeden z prvých šéfkuchárov, ktorí ju tu začali variť, je Peter Slačka z Barozy.

Čoje
Matej Ohrablo
18. november 2020, 15:50
Čas čítania: 0:42
Gastronovinky na Refresheri ti prinášaVyuži zľavový kód refreshersk a získaj 3x zľavu na doručenie!Objednaj si jedlo
Musíš byť prihlásený/á , aby si mohol uložiť článok.
Nepodařilo se uložit změny. Zkus se nově přihlásit a zopakovat akci.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
0
Uložiť na neskôr.
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

  

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Prečo sú Petrove najobľúbenejšie ingrediencie zelenina
  • Z ktorého Čojeho postu ho nedávno skoro trafil šľak
  • Čo ho baví na slovenskom jedle a čo vôbec za slovenské jedlo považuje

 

Peter Slačka je šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Baroza, ktorá patrí medzi najlepšie v Bratislave. Pobudol vo svete, okrem Nemecka a Rakúska aj v Sydney, no patril medzi prvých na Slovensku, ktorý začali tvrdohlavo raziť spojenie fine diningu s tradičnou slovenskou kuchyňou ešte predtým, než to začalo byť cool.

 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

  

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu podcasty@refresher.sk
Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo
Ohodnoť článok
0
Zdieľaj článok
Hodnotenie tohto článku je dostupné len s aktívnym predplatným REFRESHER+.
Predplatiť si
Zrušiť
Pri hodnotení článku nastala chyba. Skús sa nanovo prihlásiť a znova ohodnotiť článok.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
NAHOR
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie
Domov
Zdielať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.