Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 20:57
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Mads Mikkelsen experimentuje s alkoholom a jeho účinkami na zdravie. Test sa však zvrhne v ožranstvo a úžasnú dramédiu

FILMY A SERIÁLY ANOTHER ROUND MADS MIKKELSEN
Uložiť Uložené

Film Druk (Another Round, Chľast) si budeš môcť pozrieť online počas slovenského festivalu Be2Can.

Spojenie Madsa Mikkelsena a režiséra Thomasa Vinterberga naposledy vyústilo vo vynikajúcu drámu Jagten (Hon). O 8 rokov neskôr sa stretávajú pri filme Druk (Another Round). Dej sleduje 4 priateľov, učiteľov v strednom veku, ktorých životy sa akosi zasekli a majú problém nájsť v nich novú vášeň.

Odporúčané
Vychádza Xbox Series X/S. Aké najlepšie hry si zahráš na nových konzolách? Vychádza Xbox Series X/S. Aké najlepšie hry si zahráš na nových konzolách? 11. novembra 2020, 9:30

Rozhodnú sa vyskúšať život podľa jedného z filozofov, ktorí tvrdil, že človek má mať v sebe každý deň určitú dávku alkoholu, čo zlepší jeho sociálne interakcie aj zvýši úroveň šťastia. Experiment zo začiatku funguje, no partia kamošov ho povznesie na vyššiu úroveň a začne to s alkoholom preháňať. Kvôli tomu sa na povrch dostanú aj dlhodobo utláčané problémy v ich rodinách a životoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia