Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 21:44
Čas čítania 1:05
Adam Novosad

TikToker s koronavírusom ukazuje, ako extrémne sa žije so stratou chuti. Oreo s wasabi, celá cibuľa či sardinky mu nerobia problém

NEWS
Uložiť Uložené

Jednými z najčastejších symptómov koronavírusu je strata čuchu a chuti.

Väčšina pacientov pozitívnych na koronavírus dokáže ochorenie Covid-19 prekonať bez výraznejších ťažkostí. Zvyčajne ani nemajú symptómy a tak často nevedia, že sa vôbec koronavírusom nakazili. Medzi mierne príznaky patrí strata chuti a čuchu.
 

Odporúčané
Mám koronavírus. Coca-Cola chutí ako voda a zaujíma to viac kriminálku ako hygienu (Komentár) Mám koronavírus. Coca-Cola chutí ako voda a zaujíma to viac kriminálku ako hygienu (Komentár) 16. októbra 2020, 9:44

Na vlastnej koži si stratu chuti vyskúšal aj náš kolega, ktorému Coca-Cola zrazu chutila ako čistá voda. Jeho pocity si môžeš prečítať v odkaze vyššie. TikToker Rustardlikemustard sa rovnako nakazil koronavírusom, ktorý ho dočasne pripravil o chuť aj čuch, a tak na podnet viacerých kamarátov a fanúšikov začal natáčať krátke videá, v ktorých experimentuje s výraznými chuťami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia