Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2020, 20:01
Čas čítania 1:22
Tímea Krauszová

Johnny Depp prehral spor s britským bulvárom: Podľa najvyššieho súdu boli články pravdivé, Depp mlátil svoju ženu

NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Jeho bývalá manželka Amber Heard vypovedala aj na súde, kde potvrdila, že sa jej herec opakovane vyhrážal smrťou.

Hollywoodsky herec Johnny Depp sa súdil s mediálnym domom News Group Newspaper, pod ktorý patrí aj britský denník The Sun. Ten v roku 2018 publikoval článok, v ktorom Deppa označil za násilníka.

Depp mediálnu skupinu zažaloval za urážku na cti a vec dohnal až na britský najvyšší súd, ktorý dnes vyniesol verdikt: herec je skutočný násilník, nešlo o žiadnu urážku, píše CNN.

Odporúčané
Marek Vagovič: Fico vraj momentálne nepije a znovu cvičí, aby bol vo forme. Bude ju potrebovať (Rozhovor) Marek Vagovič: Fico vraj momentálne nepije a znovu cvičí, aby bol vo forme. Bude ju potrebovať (Rozhovor) 2. novembra 2020, 15:02

Bol násilník, jeho bývalá žena sa často bála o vlastný život

Súd sa na základe výpovedí oboch strán a svedkov, rôznych fotografií, audio nahrávok a dokonca SMS-iek z hercovho mobilu rozhodol dať za pravdu novinárom. Depp podľa rozsudku bil svoju ženu Amber Heardovú, spôsobil jej značnú ujmu a v niektorých prípadoch dokonca spôsobil, že sa bála o svoj vlastný život,“ cituje rozhodnutie CNN.

Domov
Zdieľať
Diskusia