Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2020, 9:24
Čas čítania 2:45
Dominik Vetrák

Robila na Zaklínačovi 3, no za plat si nemohla dovoliť ani bývanie. Poľská vývojárka odhaľuje špinavé praktiky tvorcov Cyberpunku

TECH CD PROJEKT RED ZAKLÍNAČ 3
Uložiť Uložené

Na CD Projekt Red sa v poslednom období valí jedna negatívna vlna za druhou.

CD Projekt Red je medzi hráčmi na Slovensku či v Česku milovanou spoločnosťou. Vydavatelia a hlavne vývojári hernej série Zaklínač a blížiaceho sa Cyberpunk 2077 však majú na rováši veľmi negatívne a nehumánne činy.

V prvom rade ide o homofóbnu a transfóbnu spoločnosť. Verejne sa síce za svoje transfóbne tweety či prehlásenia ospravedlnili, niekoľkokrát však už dokázali, že šlo len o zástierku. Kompletné dôkazy nájdeš detailne rozpísané tu. 

Odporúčané
Zaži stredoveké peklo s vraždením, krádežami, upaľovaním a  morom potkanov, ktoré dokážeš ovládať v originálnej hre A Plague Tale Zaži stredoveké peklo s vraždením, krádežami, upaľovaním a morom potkanov, ktoré dokážeš ovládať v originálnej hre A Plague Tale 28. októbra 2020, 19:00

Dlho je o nich známe, že svojim zamestnancom neplatia veľké peniaze. Poľské zákony im totiž dovoľujú vyplácať ich naozaj v smiešnych sumách, no za to môže aj životná úroveň v krajine či výška minimálnej mzdy. Čistá minimálna mzda bola v Poľsku v roku 2014 niekde na úrovni 350 eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia