Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2020, 22:32
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Vyšiel nový trailer pre Halloween Kills. Michael Myers spustí svoje najväčšie krvavé vraždenie

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN KILLS
Uložiť Uložené

Sleduj nový teaser trailer pre Halloween Kills.

Jason Blum, šéf štúdia Blumhouse, ktoré nakrúca nové dva diely zo série Halloween (Halloween Kills a Halloween Ends) fanúšikom série sľúbil, že žiadny ďalší odklad nehrozí.

Halloween Kills sa malo dostať do kín v týchto dňoch, no pre koronavírus sa premiéra odložila o celý rok. Blum sľubuje, že nový dátum dodržia na 100%. Čo ak vtedy budú kiná zatvorené? Na to asi nepomyslel.

Odporúčané
Čo robia bývalé hviezdy detských relácií „Elá Hop" alebo „Kakao"? Čo robia bývalé hviezdy detských relácií „Elá Hop" alebo „Kakao"? 30. októbra 2020, 12:30

V každom prípade, vzhľadom na to, že nadišiel čas Halloweenu, nás štúdio Blumhouse potešilo novým teaser trailerom pre Halloween Kills, vďaka ktorému získavame ďalší náhľad na to, ako asi bude pokračovanie vyzerať. Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) sa znova postaví číremu zlu v podobe Michaela Myersa.

Film režíruje David Gordon Green. Premiéry Halloween Kills sa dočkáme 14. októbra 2021. Halloween Ends následne uvidíme v kinách od 13. októbra 2022.

Domov
Zdieľať
Diskusia