Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2020, 19:46
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Ľudstvo zabíja smrteľný Covid-23. V thrilleri Songbird sú infikovaní ľudia odvlečení do karanténnych táborov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bolo len otázkou času, kedy niekto na celosvetovú pandémiu nadviaže filmom.

213. týždeň lockdownu a zmutovaný Covid-23. Takto v jednoduchosti by sa dal opísať thriller Songbird, ktorý sa zjavne inšpiroval celosvetovou pandémiou koronavírusu. Nie je na podobný film príliš skoro? Tvorcovia snímky a legendárny Michael Bay (Bad Boys, Pearl Harbor, Armageddon, Transformers) stojaci za produkciou filmu si zrejme myslia, že nie.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Ryanovi Reynoldsovi: Mohol byť policajtom, trápia ho úzkosti a depresie 10 zaujímavostí o Ryanovi Reynoldsovi: Mohol byť policajtom, trápia ho úzkosti a depresie 23. októbra 2020, 12:30

Ako uvádza spoločnosť STX Films, v príbehu Songbird sa posunieme do roku 2024, v ktorom ľudstvo už zhruba štyri roky roky zápasí s pandémiou zmutovaného a smrteľného Covidu-23. Američania prežívajú už 213. týždeň lockdownu a vláda všetkých infikovaných ľudí uzatvára do karanténnych táborov s názvom Q-zones.

Domov
Zdieľať
Diskusia