Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2020, 14:15
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

George Clooney je posledný žijúci muž na Zemi. Epické sci-fi s cestovaním vo vesmíre a katastrofou na planéte uvidíme na Netflixe

FILMY A SERIÁLY GEORGE CLOONEY THE MIDNIGHT SKY
Uložiť Uložené

Už v decembri príde na Netflixe obrovské sci-fi.

Netflix vydal prvý oficiálny trailer pre očakávaný sci-fi blockbuster The Midnight Sky. Zrežíroval ho George Clooney, ktorý si zahral aj hlavnú rolu osamoteného vedca na arktickom výskumnom stredisku. Príde na to, že na Zemi sa stala akási prírodná katastrofa.

Má globálne následky a je možné, že život na planéte navždy skončí. Obracia sa tak na skupinu astronautov vo vesmíre s jasnou úlohou. Nájsť novú planétu, na ktorej by ľudstvo mohlo začať odznova.

Odporúčané
10 najšokujúcejších a najvtipnejších scén z filmu Borat 2 10 najšokujúcejších a najvtipnejších scén z filmu Borat 2 27. októbra 2020, 11:30

Clooney natočil postapokalyptickú drámu, ktorá však bude obsahovať množstvo epických scén, a to hlavne vo vesmíre. Trailer je plný skvelých záberov, ktoré nás nalákali na premiéru. Tej sa na Netflixe dočkáme už 23. decembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia