Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2020, 9:01
Čas čítania 0:55
Jakub Paulík

23-ročná Alexandra: Zľahčovala som koronavírus, teraz trpím, som na hadičkách a neviem dýchať

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na vlastnej koži pocítila, že Covid-19 je nebezpečný aj pre mladších ľudí.

23-ročná Slovenka Alexandra sa na Instagrame zverila so svojím náročným priebehom ochorenia Covid-19. Tvrdí, že vírus podcenila a napriek jej mladému veku skončila v nemocnici „na hadičkách“, má zápal pľúc a ťažko sa jej dýcha. Okrem toho mala vysoké teploty, ktoré jej prestali stúpať až po niekoľkých dňoch, stratila chuť i čuch.

Odporúčané
Mám koronavírus. Coca-Cola chutí ako voda a zaujíma to viac kriminálku ako hygienu (Komentár) Mám koronavírus. Coca-Cola chutí ako voda a zaujíma to viac kriminálku ako hygienu (Komentár) 16. októbra 2020, 9:44

Jednu noc som celú prezvracala, na základe čoho som v nemocnici dostala infúzie. Pociťujem bolesti celého tela, zistila som, aké to je, keď človeka bolí koža, očné viečka a nehýbe končekmi prstov... Nevládzete sa hýbať, nevládzete sa pohnúť v posteli, nevládzete sa nadýchnuť, nedokážete jesť, piť, prekonávate sa po ceste na wc,“ opisuje ďalej nepríjemné chvíle spojené s nákazou koronavírusom Alexandra.

Domov
Zdieľať
Diskusia