Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. októbra 2020, 7:08
Čas čítania 0:38
Daniel Mikolášik

Nikdy som nemala veľké prsia, až kým som nezačala jesť to, na čo mám chuť, hovorí Demi Lovato

OSOBNOSTI DEMI LOVATO
Uložiť Uložené

Svoje malé poprsie kedysi nenávidela. Vraj jej narástlo až vtedy, keď to prestala riešiť.

Speváčka a niekdajšia Disney hviezda Demi Lovato sa na Instagrame podelila s jej citlivými problémami, ktorým musela kedysi čeliť. Na svoj oficiálny profil, na ktorom má viac ako 93 milónov sledovateľov, pridala dve fotografie bez podprsenky v obtiahnutom tope.  

Odporúčané
Demi Lovato pridala na Instagram neupravenú fotku s celulitídou. Tvrdí, že ju už nebaví hanbiť sa za vlastné telo Demi Lovato pridala na Instagram neupravenú fotku s celulitídou. Tvrdí, že ju už nebaví hanbiť sa za vlastné telo 6. septembra 2019, 13:15

V popise na sociálnej sieti píše, že nikdy nemala veľké prsia a vnímala to ako veľký problém, pre ktorý sa dlho trápila. Všetko sa však zmenilo po tom, čo sa rozhodla skoncovať so zaužívanými štandardmi a názormi druhých.

Prestala si dávať pozor na svoj predtým veľmi zásadový jedálniček a skrátka začala jesť to, na čo má chuť. Ani nevedela ako, a zrazu jej vraj narástli také prsia, po akých vždy túžila.

„Celý život som nenávidela svoje malé prsia a potom, keď som konečne prestala riešiť svoje problémy so stravovaním, som dostala prsia, aké som chcela. Nemám žiadnu push-upku ani urobené silikóny, som to len ja!“ napísala v statuse pod sériou fotografií.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

Domov
Zdieľať
Diskusia