Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2020, 22:05
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Mila Jovovich loví príšery v prvých záberoch pre Monster Hunter. Dočkáme sa katastrofálnych CGI a počítačových efektov?

FILMY A SERIÁLY MONSTER HUNTER
Uložiť Uložené

Monster Hunter dorazí do kín v apríli roku 2021.

Sony Pictures vydalo prvé zábery z očakávanej adaptácie slávnej videohernej série Monster Hunter. Že to nemusí vypáliť dobre sme cítili už pri samotnom oznámení filmu. Režíruje totiž W. S. Anderson (podpriemerné filmy zo série Resident Evil) a hlavnú rolu stvárňuje Mila Jovovich, ktorá má od kvalitnej herečky ďaleko.

Dnes tu máme aj prvých pár sekúnd z filmu a hoci by sme ho po tak krátkom teaseri nemali súdiť, efekty vyzerajú naozaj divne. Pohyb monštra sa nám nezdá dostatočne plynulý a vierohodný. 

Odporúčané
Recenzia: Remake Mafie je technický nepodarok, ktorý však okúzli príbehom a skvelými cutscénami Recenzia: Remake Mafie je technický nepodarok, ktorý však okúzli príbehom a skvelými cutscénami 1. októbra 2020, 14:30

Zvedaví sme aj na tón filmu. V hrách existujú skúsení a nebojácni lovci, ktorí lovia menšie aj väčšie príšery so svojimi špeciálnymi zbraňami. Vo filme sa však do tohto sveta dostane vojenská jednotka z ľudského sveta. Rotačný guľomet namontovaný na vojenskom vozidle príšere neublíži, ale neskôr príde nejaký lovec s mečom v ruke a rozseká ho? 

Premisa snímky bude možno kvôli spojeniu dvoch svetov zaujímavejšia, no v oboch platia odlišné fyzikálne zákony, nehovoriac o tom, že atmosféra z hier sa môže vytratiť. Monster Hunter nás môže prekvapiť, ale tak nejako sa bojíme, že bude mať slabý príbeh a postavy, efekty budú v nedostatočnej kvalite a pôjde o ďalší podpriemerný film, akým je režisér W. S. Anderson známy.

Premiéry v kinách sa dočkáme niekedy na jar 2021. Viac informácií o filme a postavách sa dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia