Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2020, 6:52
Čas čítania 0:32
Daniel Mikolášik

Bejrút mesiac po ničivej explózii opäť v plameňoch. V prístave vyčíňal rozsiahly požiar

NEWS POŽIAR
Uložiť Uložené

Podľa riaditeľa libanonského Červeného kríža sa však pri požiari nikto nezranil.

V hlavnom meste Libanonu bolo opäť rušno. Iba mesiac po obrovskom výbuchu, pri ktorom zomrelo viac ako 190 ľudí, sa mesto opäť ponorilo do plameňov a dymu. Požiar vznikol v bejrútskom prístave, konkrétne v skladisku pohonných hmôt a pneumatík v bezcolnej zóne.

Odporúčané
Bejrút dva dni po explózii: 157 obetí, 5 000 zranených a mesto v troskách. Pozri si najsilnejšie fotky z obrovskej tragédie Bejrút dva dni po explózii: 157 obetí, 5 000 zranených a mesto v troskách. Pozri si najsilnejšie fotky z obrovskej tragédie 6. augusta 2020, 18:05

Ako informuje BBC, požiar odstraňovali hasičské autá aj armádne vrtuľníky a podarilo sa im ho lokalizovať. Nad panorámou mesta sa vznášal hustý čierny dym. Príčina požiaru zatiaľ nie je známa. Na záberoch z miesta činu je vidieť, ako zamestnanci prístavu utekajú preč od miesta požiaru.

Domov
Zdieľať
Diskusia