Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. septembra 2020, 7:23
Čas čítania 1:32
Viktor Kniš

Nahé ženy zakrývajú len cukríky, nepriestrelné SÚV dostali dúhové farby. Tekashi vydáva album a kontroverzný videoklip

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashiho album TattleTales je vonku. Nájdeš na ňom 13 skladieb, Akona aj menej známych raperov.

Tekashi dnes oficiálne vydáva svoj druhý album s názvom TattleTales, na ktorom nájdeš 13 skladieb. Takmer polovicu sme už mali možnosť počuť vďaka postupne vydávaným singlom od mája, kedy ho pustili do domáceho väzenia so sledovacím náramkom na nohe. Celý projekt je dostupný na streamovacích službách, k jeho hodnoteniu sa dostaneme neskôr.

Fanúšikovia sa dočkali aj nového videoklipu, opäť s jednoduchým dvojslabičným názvom TUTU. V snahe dosiahnuť kontroverziu a zároveň dodržať svoju dúhovú identitu Tekashi nechal kamarátky svojej priateľky tancovať pri nepriestrelných SÚV v spodnom prádle rovnakej farby, ako samotné fólie. Sú tam aj dievčatá, ktorým bradavky a spodnú časť tela zakrývajú len cukríky. 

Odporúčané
Zlomil si ruku, pribral a vytrolloval všetkých nepriateľov v rape. Ako sa kráľ marketingu Tekashi pripravuje na vydanie albumu? Zlomil si ruku, pribral a vytrolloval všetkých nepriateľov v rape. Ako sa kráľ marketingu Tekashi pripravuje na vydanie albumu? 2. septembra 2020, 8:38

Samotná skladba má všetko, čo aj doterajšia Tekashiho tvorba, niet preto pochýb, že si minimálne u verných fanúšikov nájde svoje miesto. 

6ix9ine vytiahol z dlhého rukáva ďalší šialený účes, plameňomety Elona Muska a ukázal aj časť svojho vozového parku, ktorú si nezaobstaral na to, aby sa cítil bezpečnejšie. Aj počas natáčania tohto videoklipu ho strážili jeho trénovaní ochrankári, ktorí sú bývalými členmi špeciálnych zložiek FBI a NYPD. 

Tekashi dostáva na Refresheri približne toľko priestoru, ako každý interpret, okolo ktorého to práve “žije.” Ak by raper s porovnateľne veľkými číslami – napríklad Lil Pump – bol vo väzení, mal konflikty s gangom, hrozila mu smrť a následne sa z toho všetkého “vyhrabal,” dostal by rovnako veľa priestoru. Pre našich čitateľov je Tekashi fenoménom aj preto, že mali možnosť sledovať jeho príbeh od úplneho začiatku v roku 2014, keď ešte nebol známy. Refresher navštívil osobne jeho prvé koncerty v Bratislave v Prahe, spovedali sme ho na Hip Hop Kempe v čase, kedy sám postával v backstagei, lebo sa s nim nikto nechcel baviť. Jeho príbeh začal na Slovensku a naši čitatelia si to veľmi dobre uvedomujú, čo vidíme aj na odozve v podobe interakcií. V článkoch sme vždy vecne informovali o tom, čo sa v jeho živote deje, presne tak, ako informujeme o Kanye Westovi, Travisovi Scottovi alebo Cardi B. Keďže ide o interpreta, ktorý si užíva pozornosť, pred aj po uväznení je veľmi aktívny na sociálnych sieťach aj v rámci vydávania novej hudby, prirodzene sa môže zdať, že dostáva viac priestoru.


O Tekashim píšu aj renomované médiá ako CNN, BBC, alebo NY Times, a to dokonca aj vtedy, keď sa odfotí s retiazkou, keď vydá novú skladbu, keď má problém s gangom alebo keď charita odmietne jeho 200-tisíc dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia