Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2020, 8:15
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

Kim Kardashian rodí sestru Kylie Jenner v bizarnom videoklipe ku skladbe od Kanyeho Westa, ktorý doteraz zostával skrytý

HUDBA KANYE WEST KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Videoklip nemohol uzrieť svetlo sveta, lebo Kylie Jenner skončila svoj vzťah s raperom Tygom.

Režisér Eli Russell Linnetz nečakane zverejnil videoklip, ktorý možno nikdy nemal uzrieť svetlo sveta. Video ku skladbe Feel Me od Tygu, na ktorej hosťuje Kanye West, pochádza z roku 2017 a zahrali si v ňom svetoznáme mená Kim Kardashian aj jej mladšia sestra Kylie Jenner, informuje Daily Mail.

Obidve sestry sa na videu nahoty a odhalených častí svojich tiel rozhodne neboja, pretože sa pred objektívom premávajú vo vysokých opätkoch a spodnej bielizni, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani v exkluzívnom striptérskom klube.

Sestry pritom vo videoklipe výrazne zmenili svoj imidž, pretože obidvom na hlavách dominujú blonďavé vlasy, aj keď v skutočnosti sa väčšinou na verejnosti ukazujú v tmavších farbách.

Režisér Linnetz sa vo videu vyhral s perspektívou, pretože Kim aj Kylie vyzerajú ako obryne, ktoré sa prechádzajú po pretekárskej dráhe, kde sa premáva monster truck s nápisom Calabasas.

Odporúčané
Kanye West ubezpečuje fanúšikov, že je v poriadku. Dodáva, že plakal pri myšlienke o potrate najstaršej dcéry Kanye West ubezpečuje fanúšikov, že je v poriadku. Dodáva, že plakal pri myšlienke o potrate najstaršej dcéry 1. augusta 2020, 19:36

Calabasas je mesto v okrese Los Angeles, kde majú svoje nehnuteľnosti celebrity ako Drake, ale aj samotný Kanye West. Video sa však na svetlo sveta nedostalo, pretože Kylie Jenner sa medzitým rozišla s raperom Tygom, ktorého skladbu mal tento vizuál sprevádzať.

Najzaujímavejšia časť videa pritom prichádza až v samotnom závere. Kim Kardashian zdanlivo porodí svoju mladšiu sestru, ktorá potom vychádza na scénu spomedzi jej nôh, kde sa znenazdajky otvoria dvere. Kim oblečená v anjelských krídlach s rozkročenými nohami potom už len zmyselne pozerá do objektívu.

Domov
Zdieľať
Diskusia