Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2020, 19:36
Čas čítania 1:31
Daniel Mikolášik

Kanye West ubezpečuje fanúšikov, že je v poriadku. Dodáva, že plakal pri myšlienke o potrate najstaršej dcéry

HUDBA INTERRUPCIE A REPRODUKČNÉ PRÁVA KANYE WEST POTRAT TWITTER
Uložiť Uložené

Yeezus tvrdí, že ho znepokojuje svet, ktorý si myslí, že by ľudia nemali pri tejto citlivej téme plakať.

Kanye West prelomil mlčanie, odkedy na Twitteri priznal, že sa so svojou manželkou Kim Kardashian snaží už dlhšiu dobu rozviesť a že sa ho snažia zavrieť v nemocnici. Tentokrát sa rozhovoril predovšetkým o úmysle ísť pred 7 rokmi na potrat, keď manželia čakali ich prvorodenú dcéru North.

Odporúčané
Foto: Kim Kardashian paparazzi zachytili, ako srdcervúco plače v aute s Kanye Westom. Rozvodová dráma pokračuje Foto: Kim Kardashian paparazzi zachytili, ako srdcervúco plače v aute s Kanye Westom. Rozvodová dráma pokračuje 28. júla 2020, 19:34

Prvýkrát s touto informáciou prišiel na verejnosť ešte v čase svojho prvého predvolebného mítingu, ktorý zahájil emotívnym výstupom. Počas debaty o interrupciách sa rozplakal. Vraj aj jeho manželka a matka štyroch detí sa v roku 2013 pri prvom otehotnení rozhodovala, či pôjde na potrat. Nakoniec však manželov osvietil Boh a Kim zákrok nepodstúpila.

Obaja v súčasnosti bývajú oddelene. Zatiaľ čo Kim sa nachádza aj s deťmi v ich spoločnom dome v Los Angeles, Kanye trávi posledné týždne na svojom ranči vo Wyomingu. Na Twitteri sa aktuálne rozhovoril po tom, čo ho pred pár dňami prišla Kim navštíviť.

Ich prvé stretnutie od momentu, keď sa populárny raper priznal k snahe o rozvod sprevádzali slzy Kim Kardashian, pričom jej plač v aute vedľa manžela zaznamenali paparazzi. „Plakal som pri myšlienke o potrate mojej prvorodenej dcéry a všetci boli zo mňa znepokojení. Mňa naopak znepokojuje svet, ktorý si myslí, že by si nemal pri tejto téme plakať,“ napísal Ye v prvom tweete.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

„Ponúka sa nám tzv. taktika 4D: Distract (znepokojiť), Discredit (poškodiť povesť), Dismiss. (vylúčiť) To Destroy (zničiť). Som v poriadku. Zastavte sa na sekundu a popremýšľajte o tom, čo sa nám tu premieta,“ napísal v druhom príspevku.

Na jeho statusy odpovedal aj jeho rapový kolega Juicy J: „Modlím sa za teba bratu.“ Kanye neskôr pridal ešte ďalšie tweety. V jednom z nich uvádzal, že za posledných 50 rokov bolo potratených viac ako 22 500 000 čiernych detí.

V ďalšom zdieľal článok od New York Post o známom poskytovateľovi služieb a poradenstva v oblasti sexuálneho a reprodukčného zdravia (Planned Parenthood of Greater New York), ktorý mal stáť za odstránením mena Margaret Sanger z názvu kliniky na Manhattane. Sanger bola americká bojovníčka za práva žien a zdravotná sestra počas minulého storočia.

Domov
Zdieľať
Diskusia