Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. júla 2020, 19:34
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Foto: Kim Kardashian paparazzi zachytili, ako srdcervúco plače v aute s Kanye Westom. Rozvodová dráma pokračuje

NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Dráma v rodine Kanyeho Westa pokračuje, spustil ju však sám svojou sériou Tweetov, v ktorej písal, že sa už roky snaží so svojou polovičkou Kim Kardashian o rozvod.

Bulvárny denník TMZ zverejnil informáciu o tom, že Kim Kardashian a Kanye West sú prvýkrát spolu od momentu, keď sa populárny raper na Instagrame priznal, že sa so svojou manželkou snaží už dlhšie rozviesť.

Paparazzi zábery zaznamenávajú, ako sa pár spoločne zastavil vo fastfoodovej reštaurácii, netvária sa však práve nadšene, obaja pozerajú do telefónov a sú od seba vzdialení neobyčajne ďaleko.

Odporúčané
Kanye West šiel do nemocnice, no kvôli úzkosti z ľudí odtiaľ po chvíli odišiel. Kim Kardashian sa ospravedlnil za reči o rozvode Kanye West šiel do nemocnice, no kvôli úzkosti z ľudí odtiaľ po chvíli odišiel. Kim Kardashian sa ospravedlnil za reči o rozvode 26. júla 2020, 12:15

Ďalšia fotka už zachytáva celebritnú dvojicu po návrate na ranč vo Wyomingu. Kim Kardashian na nej viditeľne plače a Kanye West jej niečo vysvetľuje. 

Foto: Kim Kardashian paparazzi zachytili, ako srdcervúco plače v aute s Kanye Westom. Rozvodová dráma pokračuje
Zdroj: TMZ

Kanyeho Westa videli v sobotu večer prichádzať do nemocnice vo Wyomingu, ktorá sa nachádza neďaleko jeho ranča. Podľa TMZ prišiel raper do miestnosti pre urgentné prípady, no po krátkej chvíli v nemocnici ho prepadla úzkosť, a tak z nej odišiel. Vraj sa následne vrátil domov a zavolal si sanitku. Lekári mu údajne zmerali tep a tlak a skonštatovali, že je všetko v poriadku.  

Séria udalostí okolo amerického rapera, ktorý momentálne spustil aj kandidatúru na prezidenta, prišla po tom, čo pred pár dňami na Twitter napísal, že sa v minulosti pokúšal rozviesť so svojou manželkou Kim Kardashian.

Správy následne zmazal a samotná Kim musela verejnosti pripomenúť, že bipolárna porucha jej manžela nie je žiadnym tajomstvom. „Každý, kto túto poruchu má, alebo v živote má niekoho, kto ňou trpí, vie, ako neuveriteľne komplikovaná a bolestivá je na pochopenie,“ vysvetlila jeho manželka. Kanye West sa už manželke verejne za svoje konanie ospravedlnil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia