Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2020 o 6:50
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Ako natáčal Nolan šialené akčné scény v Tenet? 10-minútové video zo zákulisia odhalí, ako narazili s Boeingom do budovy

FILMY A SERIÁLY TENET
Uložiť Uložené

Video zo zákulisia vzniku Tenet ťa naláka vidieť film v kine aj druhýkrát.

Audiovizuálna stránka Tenetu všetkým vyrazila dych. Takýto druh akčného blockbusteru sme skutočne ešte nevideli. Návšteva kina rozhodne stála za to, kedy sme si viacerí počas premietania častokrát kládli otázku Ako to natočili?

Detailnej odpovede sa možno nikdy nedočkáme, keďže na to by bolo treba natočiť aj celý dokument. Warner Bros. však už teraz, pár dní pred premiérou v USA, vydalo takmer 10 minútové video zo zákulisia. V ňom vidíme jednak zábery z natáčania, jednak z príprav hercov na akčné a bojové scény, a dočkali sme sa aj rozhovorov s hercami a hlavnými členmi štábu. 

Odporúčané
Recenzia: Tenet Recenzia: Tenet 27. augusta 2020 o 19:15

Pár zaujímavostí prezradil samotný režisér Christopher Nolan a pridali sa aj producenti či kameraman Hoyte van Hoytema. Je zaujímavé sledovať, ako John David Washington (vo filme uvádzaný ako The Protagonist) trénuje scény, ktoré sa odohrávajú v protismere plynutia času.

Celé je to nesmierne pôsobivé, takže neváhaj a pozri si video nižšie. Ak si ešte Tenet nevidel, rozhodne ťa presvedčí o návšteve kina. Ak si ho už videl, okamžite dostaneš chuť zájsť naň aj druhýkrát. 

Domov
Zdieľať
Diskusia