Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2020, 10:51
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Hercule Poirot sa po Vražde v Orient Expresse vracia! Tentokrát bude vyšetrovať smrť muža, ktorého zviedla Gal Gadot

FILMY A SERIÁLY DEATH ON THE NILE
Uložiť Uložené

Death on the Nile má vonku prvý trailer, premiéry sa dočkáme budúci rok.

Adaptácia klasického detektívneho románu Vražda v Orient exprese sa síce nestretla s jednoznačne pozitívnym kritickým prijatím, ale rozhodne išlo o príjemný filmový zážitok.

Film bol navyše aj finančne úspešný a režisér Kenneth Branagh už prezradil, že by okolo postavy detektíva Hercula Poirota chcel vystavať vlastné univerzum. Koniec-koncov, Agatha Christie s týmto hrdinom napísala množstvo kníh aj poviedok. Ďalším filmom sa teda stalo Death on the Nile, pričom Branagh opäť režíroval, a to podľa scenáru od Michaela Greena (ten napísal aj Vraždu v Orient exprese).

Odporúčané
Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2 Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2 15. augusta 2020, 12:43

Podobne ako v prípade Orient expresu, aj tu sa väčšinu príbehu budeme pohybovať v jednom uzavretom priestore. Vlak tentokrát vystrieda loď plná podozrivých. Keď dôjde k vražde, je práve na Poirotovi, aby záhadu rozlúskol.

Hercule Poirot sa vracia! V druhej časti detektívky mu bude robiť spoločnosť aj Gal Gadot či Armie Hammer
Zdroj: Fox/Disney

Okrem Branagha si vo filme zahrajú aj hviezdy, ako: Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders či Letitia Wright. Premiéra je naplánovaná na 23. október 2020.

Trailer je naozaj úžasný. Zdá sa, že sa dočkáme ešte lepšej detektívnej záležitosti a filmu celkovo než naposledy. Presvedč sa sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia