Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2020, 8:11
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Banka reaguje na svoju pracovníčku, ktorá vyhodila Milana Mazureka, lebo si nechcel dať rúško a dýchať svoje nebezpečné CO2

NEWS MILAN MAZUREK
Uložiť Uložené

Z odsúdeného extrémistu si v pondelok robil srandu celý internet, jeho vyfabulované vyjadrenia o nebezpečenstve dýchania vlastného CO2 totiž nikto nemohol brať vážne.

VÚB banka zareagovala na status Milana Mazureka, v ktorom písal o tom, ako ho jedna z pracovníčok v popradskej pobočke vyhodila, pretože si odmietol nasadiť rúško.

Vedenie banky je na svoju zamestnankyňu hrdé a podľa všetkého ju čaká odmena. „Sme na ňu patrične hrdí, chránila nielen svoje zdravie, zdravie kolegýň a kolegov, ale taktiež ostatných klientov. Určite jej pripravíme nejaké prekvapenie,“ napísala VÚB banka na Facebooku.

Poslanec Národnej rady odsúdený za rasistické výroky sa snažil v príspevku na svojom profile na sociálnej sieti pôsobiť ako hrdina, ktorý svojím odmietaním hygienických opatrení zachraňuje všetkých zástancov protisystémového správania. 

Odporúčané
Milana Mazureka vyhodili z banky, lebo si odmietol dať rúško: Nebudem si ničiť zdravie dýchaním vlastného CO2, napísal Milana Mazureka vyhodili z banky, lebo si odmietol dať rúško: Nebudem si ničiť zdravie dýchaním vlastného CO2, napísal 27. júla 2020, 15:32

Kým na jeho profile priaznivci jasali, internet si z neho uťahoval kvôli výrokom o tom, ako je nebezpečné dýchať vlastné CO2. „Nebudem si ničiť zdravie tou hnusnou handrou a dýchať vysoké koncentrácie vlastného co2, a tiež nebudem niečo nosiť na tvári pod nosom, len aby som mal pokoj od premotivovaných ľudí a poslúchať tak úplne šialené a nelogické nariadenia,“ napísal poslanec.

„Dnes som bol vyhodený z VUB banky v Poprade, lebo som si odmietol dať náhubok. Na otázku, či aj človek s astmou by musel mať vo VÚB banke náhubok, mi bolo odpovedané áno,“ napísal Mazurek na sociálnej sieti. Pozastavil sa nad tým, že mu povinnosť nasadiť si rúško v interiéri pripomenula pracovníčka banky, ktorá mala rúško „z bežnej textílie.“ Poslanec extrémistickej ĽSNS dodal že také rúško je „proti vírusom účinné asi ako pletivo proti komárom.“ 

Banka reaguje na svoju pracovníčku, ktorá vyhodila Milana Mazureka, lebo si nechcel dať rúško a dýchať svoje nebezpečné CO2
Zdroj: Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia