Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2020, 13:23
Čas čítania 2:12
Dominik Vetrák

Recenzia: The Old Guard ťa ohúri akciou a skvelou Charlize Theron. Dole ho ťahá scenár a nezaujímavé vedľajšie postavy

FILMY A SERIÁLY THE OLD GUARD
Uložiť Uložené

Ako sa podaril najnovší akčný film od Netflixu?

The Old Guard sa javil ako zábavný akčný film so sympatickým hereckým obsadením. Už od prvých trailerov bolo jasné, že pôjde o jeden z tých drahších filmov, kedy sa nešetrilo na trikoch, lokáciách a akcii. Trochu ma však zamrzelo, že má film viac ako 2 hodiny.

Bolo jasné, že sa okrem akcie bude aj veľa kecať, a tam to celé mohlo stroskotať. Stroskotalo na tom aj Extraction s Chrisom Hemsworthom, akcia však ten film povzniesla na úplne inú úroveň. Podarilo sa to aj The Old Guard?

Odporúčané
Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac? Spider-Man 3, Batman či Thor. Na ktoré komiksové filmy, ktoré v kinách uvidíme do konca roka 2022, sa tešíme najviac? 12. júla 2020, 8:18


Film je o skupinke nesmrteľných žoldnierov. Niektorí žijú už celé stáročia, niektorí dlhšie, no spája ich jedno. Okrem samých seba už nemajú žiadnych blízkych ani rodinu. Žijú vo svete nekonečných vojen a útrap a rozhodli sa, že s tým niečo spravia. V priebehu rokov sa teda vycvičili na zabijácke stroje. Cestujú všade po svete a hľadajú práce, ktorými by zlepšili svet. Zachraňujú ľudí, zabíjajú teroristov a podobne. 

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia