Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2020, 15:53
Čas čítania 1:07
Viktor Kniš

Rap definitívne ovládol svet, toto sú najpočúvanejšie skladby a albumy na streamoch za prvú polovicu roka 2020

HUDBA DRAKE EMINEM THE WEEKND
Uložiť Uložené

Počúvanosť hudby aj napriek hektickým časom stúpla o takmer 10 %, zároveň sa do rebríčkov najúspešnejších dostali najmä rapoví interpreti a speváci, ktorí sú týmto žánrom zásadne ovplyvnení.

Aj cez pandémiu počúvali ľudia hudbu oveľa viac, zároveň sa ešte intenzívnejšie zblížili so streamovacími službami, vyplýva to z analýzy dát agentúry Nielsen Music, ktorá zastrešuje všetky americké vydavateľstvá aj sólo autorov. Celková počúvanosť za prvý polrok 2020 narástla o 9,4 %, pričom výrazne dopomohli k obrovskému úspechu v prvom rade reprezentanti rapového žánru a speváci, ktorí k nemu majú viac než blízko.

Odporúčané
Drakeov outfit za 50 000 € sme vyskladali z cenovo dostupnejších kúskov. Obleč sa ako svetoznáma celebrita Drakeov outfit za 50 000 € sme vyskladali z cenovo dostupnejších kúskov. Obleč sa ako svetoznáma celebrita 13. júla 2020, 16:03

Okrem komerčných interpretov a stálic sa čoraz viac darí reprezentantom novej vlny rapu, ktorí dokážu pohodlne preskočiť svojich starších kolegov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia