Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2020, 10:58
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

DMX a Snoop Dogg si to rozdajú v hudobnom súboji. Kto naloží tomu druhému viac?

HUDBA DMX SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

DMX nedávno v jednom z aktuálnych rozhovorov prezradil, že by chcel vyzvať na súboj známy ako Verzuz Hit Battle Jay-Zho, nakoniec sa stretne s iným rapovým veteránom.

22. júla čaká hudobných fanúšikov rapový battle dvoch legendárnych reprezentantov tohto žánru. DMX a Snoop Dogg si to rozdajú v aktuálne veľmi obľúbenom formáte Verzuz Hit Battle.

Odporúčané
Organizátori Hip Hop Žije: Peniaze nám dlží niekoľko zahraničných headlinerov, pridávame ďalšiu zastávku (Rozhovor) Organizátori Hip Hop Žije: Peniaze nám dlží niekoľko zahraničných headlinerov, pridávame ďalšiu zastávku (Rozhovor) 5. januára 2020, 14:21

Verzuz Hit Battle vytvorili dve legendy hudobného priemyslu – Timbaland and Swizz Beatz, pričom ide o „súboj“ dvoch hudobníkov (pôvodne prodcentov), ktorí počas živého vysielania tvoria hudbu a úlohou komentujúcich je hodnotiť, kto je lepší. V tomto prípade bude prenos prebiehať naživo na Instagrame, ale aj na Apple Music. 

Domov
Zdieľať
Diskusia