Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. júla 2020, 19:06
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

John Travolta učí Kevina Harta, ako byť akčným hrdinom. Všetci sa mu smejú, že je len vtipné boxovacie vrece Dwayna Johnsona

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový seriál od Quibi vyzerá veľmi lákavo.

Kevin Hart je komik, stand-up umelec a veľký zabávač. Natáča najmä komédie a dobrodružné filmy. Aj v tých akčnejších kúskoch skôr funguje ako komediálna zložka, čo sa potvrdilo v Jumanji či Central Intelligence. V oboch prípadoch hral po boku svojho dobrého priateľa Dwayna Johnsona, veľkého amerického hrdinu. 

Obaja si zo seba navzájom robia srandu a na sociálnych sieťach si to dávajú vyžrať. V skutočnosti sú však dobrí kamaráti a kolegovia. Kevin Hart sa však rozhodol využiť svoj imidž vtipného sidekicka, ktorý je dobrý len na zábavu a nie poriadnu akciu.

Odporúčané
Rýchlo a zbesilo, Kráčajúca skala či Vitajte v džungli. Toto je 9 najlepších filmov Dwayna Johnsona Rýchlo a zbesilo, Kráčajúca skala či Vitajte v džungli. Toto je 9 najlepších filmov Dwayna Johnsona 30. júna 2020, 15:53

V spolupráci s Quibi tak natočil seriál, v ktorom hrá fiktívnu verziu samého seba. Kevin sa v tomto príbehu rozhodne nastúpiť do školy pre akčných, filmových hrdinov, ktorú vedie šialená postava Johna Travoltu. Okrem nich sa objaví aj sexy Nathalie Emmanuel z Game of Thrones či Jean Reno. 

Die Hart bude mať 10 krátkych epizód, ktoré sa objavia exkluzívne na Quibi. Prvé tri uvidíme 20. júla a následne dostaneme každý pracovný deň ďalšiu časť, a to až do 29. júla.

Seriál by mal mať hodnotenie R – pre dospelých. Očakávaj nadávky, nejakú krv a akciu. Služba Quibi je určená výlučne pre mobilné zariadenia, u nás zatiaľ nie je dostupná. Na Die Hart pracoval aj Derek Kolstad, scenárista trilógie Johna Wicka.

Domov
Zdieľať
Diskusia