Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2020, 15:04
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Kanye West oznámil prezidentskú kandidatúru, podporil ho Elon Musk. Môže byť raper hlavou Spojených štátov?

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye v minulosti otvorene podporil prezidenta Donalda Trumpa, dnes avizuje kandidatúru on sám.

Meno Kanyeho Westa sa v súvislosti s prezidentskou kandidatúrou skloňuje už niekoľko rokov, aktuálne však už na sociálnej sieti Twitter oznámil, že sa bude už v tohtoročných voľbách uchádzať o prezidentský post. „Musíme teraz uskutočniť prísľub Ameriky tým, že budeme veriť Bohu, zjednotíme našu víziu a budeme budovať našu budúcnosť. Kandidujem za prezidenta Spojených štátov," napísal West v príspevku na Twitteri, ku ktorému pridal vlajku USA a hashtag #2020VISION.

V minulosti Kanye West viackrát podporil Donalda Trumpa, dokonca sa s ním stretol v Bielom dome. S americkým prezidentom sa stretla aj raperova manželka Kim Kardashian. 

Aj známy technologický magnát Elon Musk už Yeezusa podporil: „Máš moju plnú podporu!" napísal pod Westov príspevok. O kandidatúre hovoril jeden z najznámejších hudobníkov na planéte už v minulosti, vždy však naznačoval, že sa bude o tento post uchádzať najskôr v roku 2024. Zároveň nie je vylúčené, že ide len o štandardný promo krok v súvislosti s avizovaným novým albumom.

Domov
Zdieľať
Diskusia