Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2020, 15:11
Čas čítania 1:07
Adam Novosad

Premiér Matovič: Z Chorvátska sa rýchlo môže stať nebezpečná krajina. Nevylučuje, že by v lete mohol prísť aj zákaz vycestovať

NEWS CHORVÁTSKO DOVOLENKA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Predseda vlády Igor Matovič schladil všetkých dovolenkárov.

Aj keď sa vo svete zvyšuje počet prípadov ľudí nakazených novým koronavírusom, množstvo Slovákov sa aj tento rok chystá dovolenkovať v zahraničí. Premiér Igor Matovič však dovolenkárov dnes v relácii u Braňa Závodského v rádiu Expres trochu schladil, upozorňuje Denník N.

Cestovanie nám síce umožňuje mapa, v ktorej vláda vyznačila krajiny, kde môžeš vycestovať bez obmedzení a ani po návrate nemusíš smerovať do povinnej karantény či na testy na Covid-19.

Medzi týmito bezpečnými krajinami sa vďaka dobrej epidemiologickej situácii ocitlo aj Chorvátsko. Vďaka tomu sa dopravca RegioJet rozhodol od leta prevádzkovať vlak z Prahy, cez Bratislavu až do Chorvátska. O vlak bol okamžite obrovský záujem a to natoľko, že spoločnosť predala viac ako 30-tisíc lístkov a vlak bude premávať každý deň.

Domov
Zdieľať
Diskusia