Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2020, 12:21
Čas čítania 1:16
Daniel Mikolášik

Bratislavskú poslankyňu kritizujú za fotku s presvitajúcimi bradavkami. Je to súčasť ženských pŕs, reaguje

NEWS BRATISLAVA INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Videla som mnohé fotky svojich mužských kolegov politikov z dovoleniek a dokonca aj hore bez, argumentuje poslankyňa.

Poslankyňa bratislavského mestského zastupiteľstva za mestskú časť Nové Mesto a niekdajšia víťazka ankety o najsexi kandidátku vo voľbách Katarína Augustinič pridala na svoj Instagram fotografiu, ktorá doslova rozpútala internetové vášne.

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

„Sú vlastnosti, ktoré Vám jednoducho neboli dané. Mňa obišla pevná vôľa a disciplína. Navyše som úplný pôžitkár, a tak držať nejakú diétu, je pre mňa za trest. Ešte mám aj tú životnú smolu, že dokážem zjesť viac ako ktorýkoľvek chlap. A navyše neexistuje takmer nič, čo by mi nechutilo. Našťastie som stále v pohybe a tak to nikdy nebol úplný prúser, ale ani vnútorná spokojnosť,“ napísala v príspevku pod osudnú fotografiu.

Domov
Zdieľať
Diskusia