Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou BoysPlayNice.
1. júna 2020, 11:55
Čas čítania 0:53
Richard Balog

Dovolenkový raj na zemi v Kostarike s rukopisom českého štúdia

Dovolenkový raj na zemi v Kostarike s rukopisom českého štúdia
Zdroj: BoysPlayNice
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Rezort s názvom Art Villas v kostarickej džungli tvoria 3 jedinečné vily ponúkajúce výhľady na Tichý oceán a multifunkčný tropický pavilón.

Vo svete nám nerobia skvelú reklamu len výnimoční športovci z rôznych oblastí, ale tiež architekti, ktorých vízie a diela si zaslúžia minimálne rovnakú pozornosť verejnosti. Dnes sa o tom presvedčíme skrz veľkolepý projekt z prostredia kostarickej džungle, na ktorom sa výraznou mierou podieľala Dagmar Štěpánová zo štúdia FormaFatal

Dovolenkový rezort s názvom Art Villas tvoria 3 jedinečné vily navrhnuté 3 odlišnými spôsobmi v spolupráci 3 ateliérov, pričom hlavné slovo mala práve česká architektka, ktorá dodala komplexu ucelenú tvár. 

Odporúčané
Odvážna premena mezonetového bytu v pražskom Podolí, ktorého dominantou je oceľové schodisko modrej farby Odvážna premena mezonetového bytu v pražskom Podolí, ktorého dominantou je oceľové schodisko modrej farby 27. mája 2020, 12:17

Približne 25 000 metrov štvorcových je plocha, na ktorej sa v zalesnených kopcoch nad plážou Hermosa rozprestiera dané kráľovstvo oddychu. Je zahalené do moderného šatu a prvotriednych materiálov, ktoré zhmotnili všetky predstavy investorov. Priali si totiž vytvoriť miesto, kde návštevník splynie s okolitou prírodou, vyčistí si myseľ a zažije dobrodružstvo spojené s luxusom. Miesto, ktoré sa po „ochutnaní“ každému zaryje hlboko do srdca. To sa ľuďom pracujúcim na tomto diele dokonale podarilo, čo veľmi oceňujeme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia