Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2020, 9:32
Čas čítania 0:21
Tina Hamarova

V sobotu sa koronavírusom nakazil len jeden pacient. Nikto nezomrel

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Laboratória otestovali takmer 2 500 ľudí.

Na Slovensku pribudol od soboty len jeden nový pacient s potvrdeným koronavírusom v organizme z 2 476 otestovaných vzoriek. Pochádza z okolia Košíc.

Na ochorenie Covid-19 opäť nikto nezomrel. Na Slovensku tak evidujeme 1 494 pozitívne testovaných od vypuknutia pandémie a 28 obetí. 

CORONAVIRUS CHART

Vyliečilo sa ďalších 12 ľudí, na Slovensko tak od začiatku pandémie prekonalo Covid-19  1 163 ľudí. Rozdiel medzi počtom nakazených a vyliečených sa tak každým dňom zmenšuje už úplne na minimum.

V nemocniciach leží stále 116 pacientov, z toho 19 má potvrdené ochorenie Covid-19. Traja pacienti sú na jednotkách intenzívnej starostlivosti, jeden potrebuje umelú pľúcnu ventiláciu. Dvoch pacientov pustili od včera domov. 

Odporúčané
Na Slovensku pribudol dvojciferný počet nakazených koronavírusom, ďalší človek zomrel Na Slovensku pribudol dvojciferný počet nakazených koronavírusom, ďalší človek zomrel 16. mája 2020, 9:35
Domov
Zdieľať
Diskusia