Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2024, 16:02
Čas čítania 0:29
Radka Klučárová

Šou Milujem Slovensko dostala túto sezónu už druhýkrát stopku od RTVS. Diváci sa relácie v piatok nedočkajú

NEWS RTVS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Vo vysielaní musela šou ustúpiť inému programu.

Obľúbená šou Milujem Slovensko sa tento piatok stiahne z obrazoviek verejnoprávnej televízie, píše portál Mediaboom.sk. Relácia, ktorej hlavnými tvárami sú moderátor Martin Nikodým a „kapitáni tímov“ Adela Vinczeová a Daniel Dangl, je stabilnou súčasťou televízneho programu, no tento rok už dostala ďalšiu nečakanú stopku.

Milujem Slovensko prednedávnom oslávilo 11. výročie od prvého vysielania. Stopku v programe RTVS už tento rok dostalo. A to priamo na Veľkú noc. Dôvodom ďalšej prestávky vo vysielaní tejto sezóny je priamy prenos odovzdávania slovenských filmových ocenení Slnko v sieti, naplánované na piatkový večer 26. mája 2024.

Ďalšiu, 15. sezónu televíznej relácie by podľa plánov televízia mala odvysielať v jarnej televíznej sezóne v roku 2025. Naopak, na jedeň ju vo vysielaní počas prime timu nahradí vedomostná šou Čo ja viem. 

Anketa:
Sleduješ Milujem Slovensko?
Áno.
Nie.
Neviem.
Áno.
65 %
384 Hlasov
Nie.
33 %
194 Hlasov
Neviem.
3 %
17 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia