Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2020, 15:38
Čas čítania 2:52
Adam Novosad

Čo sa stalo s 10 nadržancami z exotického ostrova? Netflix odvysielal exkluzívnu epizódu Too Hot To Handle

FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Netflixu sa opäť z novej reality show podarilo vyžmýkať čo najviac.

Ak si sa v posledných týždňoch neskrýval v jaskyni, tak tvojej pozornosti zrejme neušla show Too Hot to Handle. Netflix v čase pandémie koronavírusu pripravil formát, ktorého podstatou je zatvoriť desiatich nadržancov na exotický ostrov a zakázať im akúkoľvek sexuálnu aktivitu.

Odporúčané
10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je sex zakázaný. Nová reality show na Netflixe pobláznila milióny ľudí 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je sex zakázaný. Nová reality show na Netflixe pobláznila milióny ľudí 21. apríla 2020, 13:01

S výhrou 100-tisíc dolárov museli súťažiaci narábať opatrne, pretože každé porušenie pravidiel, bozkávanie sa, či iné erotické aktivity ich stáli tisíce. Ak si reality show zhltol na jedno posedenie ako my, tak vieš, že sa v závere súťažiacim podarilo niekoľko desiatok tisíc získať späť a napokon si rozdelili sumu 75-tisíc.

Harry požiadal Francescu o ruku cez videohovor. Netflix zavolal 10 nadržancov do spoločného videohovoru počas pandémie
Zdroj: Netflix

Show na sociálnych sieťach spôsobila ošiaľ aj vďaka výborným súťažiacim. Každý z nich mal charizmu aj príbeh. Niektorí súťažiaci sa od začiatku snažili vytvárať medzi sebou zmysluplnejšie vzťahy, zatiaľ čo iní prišli do show iba ukázať svoje vypracované telo a porušiť čo najviac pravidiel.

Netflix napokon pochopil, že na obrovskej popularite reality show by mohol získať aj počas karantény. Zorganizovali teda stretávku pomocou videokonferencie cez aplikáciu Zoom, na ktorej moderovanie sa podujala Desiree Burch.

Od začiatku bolo jasné, že sa na dodatočnej epizóde poriadne zasmejeme, pretože Desiree nedokáže zadržať smiech v žiadnej situácii a tak sme postupne vychutnali zábery na dvojice, ktoré sa vytvorili v luxusnom rezorte, až po individuálnych súťažiacich.

Odporúčané
Too Hot to Handle: Takto dnes žijú 10 nadržanci, ktorí na exotickom ostrove nemohli mať sex v reality show Too Hot to Handle: Takto dnes žijú 10 nadržanci, ktorí na exotickom ostrove nemohli mať sex v reality show 27. apríla 2020, 12:09

Najväčším lákadlom show sa stala dvojica Harry a Francesca. V médiách sa objavili správy o tom, že zostali párom aj po skončení show. Harry ale vysvetlil, že po počiatočnom randení sa ich cesty rozdelili. 

Po krátkej prestávke však zistili, že bez seba nevedia existovať, a tak dnes uvažujú o tom, že sa spolu presťahujú do Los Angeles, kde už Harry býva. Francesca zatiaľ zostáva v Kanade. Vzťah týchto dvoch však prerástol do takého intenzívneho zväzku, že obaja priznali, ako občas pokukujú po zásnubných prsteňoch.

Aby toho nebolo málo, Harry napokon priamo vo videohovore vytiahol cukrovinkový prsteň Ring Pop a požiadal svoju priateľku o ruku.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 84514 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako zareagovala Francesca na žiadosť o ruku cez videohovor
  • Kedy by Kelz zvážil vzťah s Emily Ratajkowski
  • Aké nové slovo sa naučila Chloe vďaka stretávke
  • Či Haley neľutuje vášnivý bozk  s Francescou
  • Ako dopadlo kreslenie penisov mužských súťažiacich
Domov
Zdieľať
Diskusia