Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2020, 10:04
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Ako budú vyzerať finálové kolá SuperStar a budú finalisti spievať s rúškami? Poznáme odpoveď

KULTÚRA SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Superstar bude mať tento ročník 2 finálové kolá, ktoré budú vysielať naživo a počas ktorých budú o finalistoch rozhodovať už diváci prostredníctvom sms hlasovania.

Aktuálny ročník Superstar sa pomaly blíži do finále, a tak tvorcovia speváckej talentovej súťaže konečne odpovedajú na otázku, ako budú vlastne jednotlivé finálové večery vyzerať. Dlhé roky sme boli zvyknutí na živé vysielanie za prítomnosti divákov, čo však vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu nie je možné. „Superstar bude mať tento ročník 2 finálové kolá, ktoré budú vysielané naživo a počas ktorých budú o finalistoch rozhodovať už diváci prostredníctvom sms hlasovania,“ vysvetľuje TV Markíza. 

Vo finále bude 10 finalistov, o ktorých porota rozhodne túto nedeľu, kedy TV Markíza odvysiela poslednú časť Supervýberu. Finálové kolá budú v pražskom štúdiu Jinonice a finalisti budú bývať v hoteli, s prísne stráženým režimom, aby sa minimalizoval ich kontakt s verejnosťou.

Odporúčané
Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov 10. mája 2020, 12:50


Aj všetky dokrútky natočia tiež za  prísnych pravidiel – podľa najnovších opatrení v Česku už nie sú povinné rúška na verejnosti, každopádne štáb bude s finalistami vždy nakrúcať v rúškach.


Na finálových kolách budú finalisti spievať bez rúšok. Rovnako aj porota bude prítomná naživo a bez rúšok. Finalisti budú spievať so živou kapelou, ktorá bude takisto bez rúšok.
Diváci pravdepodobne v hľadisku nebudú. „Čo sa týka finálových kôl tohto ročníka SuperStar, televízia finalizuje plán ako nakrútiť finálové kolá. Dôležité v tejto chvíli pre divákov je, že robíme všetko pre to, aby bol víťaz prebiehúceho ročníka Superstar známy v plánovanom čase, t.z. pred letom,“ dodáva TV Markíza. 

Domov
Zdieľať
Diskusia