Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. mája 2020, 19:22
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Sylvester Stallone pracuje na Demolition Man 2. Vráti sa aj Wesley Snipes?

FILMY A SERIÁLY SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Stallone ohlasuje prípravy pokračovania slávneho sci-fi Demolition Man.

Screencrush informuje, že sa Sylvester Stallone počas karantény nudil, a tak robil na svojom Instagrame Q&A. Nechal fanúšikov, aby sa ho pýtali na hocijaké otázky a následne na ne odpovedal. Jedna odpoveď prekvapila. Počas komunikácie s fanúšikmi totiž legendárny Sly oznámil, že so štúdiom Warner Bros. pracujú na pokračovaní sci-fi filmu Demolition Man.

Demolition Man má dnes už neuveriteľných 27 rokov. Taký dlhý čas prešiel odvtedy, ako Sandra Bullock vo filme vysvetľovala Sylvesterovi Stallonemu, že ľudia sa už nebozkávajú a nemajú sex. Užívajú si bez výmeny vnútrotelových tekutín. Demolition Man bol v mnohom vizionárskym a jedinečným projektom.

Dej filmu sa začína v roku 1996, kedy v Los Angeles zmrazili nebezpečného zločinca (Wesley Snipes) a policajta s radikálnymi riešeniami (Sylvester Stallone) na desiatky rokov. Obaja sa prebúdzajú v roku 2032 a okolitý svet, samozrejme, nespoznávajú. Nasleduje hra mačky s myšou, pričom niekedy nie je jasné, kto plní akú úlohu.

Netušíme, o čom by mohla byť dvojka, ale sme na ňu nesmierne zvedaví a radi sa na ňu pozrieme, teda ak skutočne vznikne. Určite by bolo super, keby sa nejakým spôsobom vrátila aj postava Wesleyho Snipesa.

Sylvester Stallone pracuje na Demolition Man 2. Vráti sa aj Wesley Snipes?
Zdroj: Warner Bros.

Domov
Zdieľať
Diskusia