Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2020, 9:21
Čas čítania 8:07
Denisa Bodková

Ako mladá novinárka som zažívala v parlamente vyslovene nechutné veci, tvrdí Zuzana Kovačič Hanzelová (Rozhovor)

Ako mladá novinárka som zažívala v parlamente vyslovene nechutné veci, tvrdí Zuzana Kovačič Hanzelová (Rozhovor)
Zdroj: Jozef Jakubčo /SME
REFRESHER ZUZANA KOVAČIČ HANZELOVÁ
Uložiť Uložené

„Podľa mňa každý, kto robí na kamere je svojím spôsobom exhibicionista, takže sa nebudem tváriť, že ja nie.“

Možno si ju predtým veľmi neregistroval, no vďaka Instagramu teraz denne pozeráš jej live streamy, v ktorých rozpráva o politike, novinárčine, ale i svojom súkromí. 


Novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová si dokázala na sociálnych sieťach vybudovať vernú základňu svojich fanúšikov aj bez platených spoluprác, ktoré naďalej odmieta. 


V rozhovore s ňou sa dozvieš aj to, prečo sa nechce s ľuďmi baviť o tom, kedy bude tehotná, ako sa dostala do rapovej skladby a aké poznámky mali na ňu poslanci v parlamente. 

Zuzana Kovačič Hanzelová: Každý, kto robí na kamere, je svojím spôsobom exibicionista. Nebudem sa tváriť, že ja nie som (Rozhovor)
Zdroj: Refresher

Zuzana, ty si na jednej strane novinárka, ktorá kladie otázky často náročným hosťom, no na druhej strane aj rada odpovedáš na otázky, čo vidno na tvojich sociálnych sieťach. Máš rada pozornosť?

Podľa mňa každý, kto robí na kamere je svojím spôsobom exhibicionista, takže nebudem sa tváriť, že nie. Ja som k tomu aj veľký extrovert a rada komunikujem a naozaj sa niekedy dám do reči aj s ľuďmi na zastávke. Veľmi rada sa pýtam otázky, obzvlášť zaujímavých hostí, no nemám problém na otázky aj odpovedať.


Vravíš, že sa porozprávaš aj s ľuďmi na zastávke, o čom sa tak bavíte?

Napríklad, keď autobusár jazdí ako s dobytkom, tak si to povieme, a potom keď už prelomíš prvú bariéru, všeličo zaujímavé sa od ľudí aj dozvieš. Ja som bola raz na jednom pobyte v USA, kde sme boli aj s novinárkou, ktorá vyhrala Pulitzera za tému, ktorú mala od človeka bez domova, s ktorým sa dala na ulici do reči. 

Určite trávim na Instagrame viac času, ako si môj muž predstavuje.


Na svojom Instagrame pomerne často hovoríš k ľuďom, ktorí sa ťa pýtajú aj otázky na tvoje súkromie. Padla už otázka, ktorá ťa natoľko rozrušila alebo urazila, že si mala chuť skoncovať so sociálnymi sieťami?

Vôbec nie, ja si myslím, tým, že som si zažila už rôzny hejty od fašistov cez konšpirátorov a očakávam úplne každý level hejtu, v tomto som vytrénovaná. Je však otázka, ktorú dostávam veľmi často a priznám sa, že môj muž mi povedal, že ju nedostáva takmer vôbec a to je, že sa ma stále niekto pýta, kedy už budem tehotná.

Začala som to aj komunikovať, nech sa ma to ľudia prosto nepýtajú, jednak je to intímna vec, jednak si poviem, čo ich do toho a po tretie, mám aj vo svojom okolí kamarátov, ktorí majú problém s otehotnením a je to pre nich bolestivá otázka.

Ľudia by mali pochopiť, že to nie je téma, o ktorej sa porozprávame na ulici. Ja síce tento problém zatiaľ nemám, no nepáči sa mi, že hneď ako má žena manžela očakáva sa od nej, že bude hneď aj tehotná.

Odporúčané
To, čo písal Marian Kočner do správ, je hnus. Vďaka komunikácii ale vieme, ako funguje jeho svet, hovorí Braňo Závodský (Rozhovor) To, čo písal Marian Kočner do správ, je hnus. Vďaka komunikácii ale vieme, ako funguje jeho svet, hovorí Braňo Závodský (Rozhovor) 17. septembra 2019, 15:26


Tvojmu manželovi nevadí, že si toľko na Instagrame?

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 83782 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo sa odmieta s ľuďmi baviť o tom, kedy bude tehotná
  • Či by neprijala ani ponuku na spoluprácu v hodnote pol milióna eur
  • Kto a prečo ju premieľal na sociálnych sieťach
  • Či by skúsila byť youtuberkou
  • Ako sa dostala do rapovej skladby
  • Aké poznámky na ňu mali poslanci v parlamente
Domov
Zdieľať
Diskusia