Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
22. apríla 2020, 22:19
Čas čítania 0:57
Tina Hamarova

McDonald otvára popri McDrive aj McWalk. Pre jedlo si zájdeš aj pešo bez toho, aby si vošiel dnu

McDonald otvára popri McDrive aj McWalk. Pre jedlo si zájdeš aj pešo bez toho, aby si vošiel dnu
Zdroj: Flickr
GASTRO MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Do obľúbeného fastfoodu si budeš môcť prísť objednať jedlo už aj ako chodec.

Spoločnosť McDonald’s reaguje na novú situáciu povinne zatvorených reštaurácií. Hoci je tento obľúbený fastfood už teraz dostupný zákazníkom cez služby McDrive a McDelivery,  v týchto dňoch pribudla aj novinka v podobe McWalk.

Ide o novú službu výdaja jedál a nápojov zo špeciálne upravených okienok pre peších zákazníkov. Sen o tom dať si „mekáč“ o druhej ráno, keď je otvorené už len drive-in okienko, sa tak skoro stáva skutočnosťou. Akurát otvorené bude len do 8 večer.

McDonald otvára popri McDrive aj McWalk
Zdroj: mcdonalds.sk

Sklenené vstupné dvere do reštaurácie sú teraz pre účely McWalk doplnené o špeciálne okienká. Pri jednom z nich si zákazník jedlo objedná a zaplatí, pri ďalšom mu ho odovzdá druhý zamestnanec.

​„Dopyt po našom jedle je aj v čase uzavretých interiérov našich reštaurácií. Nie každý zákazník môže však k nám prísť autom a, naopak, z bezpečnostných dôvodov si nie vždy môže peší zákazník prevziať jedlo cez McDrive. McWalk je prispôsobený aj pre tých hostí, ktorí chcú jedlo skonzumovať na mieste. Jednoducho, zaparkujú auto na parkovisku, objednajú si jedlo cez okienko vo vchodových dverách a potom si ho v kľude môžu vychutnať vo vozidle. Takto proaktívne a rýchlo sme zareagovali na súčasnú situáciu, aby sme sprístupnili obľúbený Mekáč pre všetkých našich zákazníkov,“ hovorí PR Supervisor McDonald´s pre Slovensko Lucia Poláčeková.

Domov
Zdieľať
Diskusia