Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2020, 7:29
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Treba sebe vypic a šic: Najvtipnejšie obrázky reagujúce na Bratislavčana, ktorý potreboval zašiť koberec v kúpeľni

NEWS
Uložiť Uložené

Nová legenda slovenského internetu prišla v čase, keď sme to najmenej čakali.

Bratislavčan nakupujúci veľkú ihlu na zničený koberec v kúpeľni sa stal za pár hodín legednou slovenského internetu a zapísal sa tak do histórie online sveta.

Poďakovať môže satirickej stránke Zomri, ktorá po zverejnení krátkeho videa zaznamenala na Facebooku a Instagrame viac ako 1,5 milióna pozretí. Slováka zjavne vytočil dlhý rad pred galantériou, keď potreboval vyriešiť veľmi súrny problém. 

Odporúčané
Ten výraz, keď si Kotleba doslovne preloží blackout z angličtiny. Slováci sa zabávajú na vtipných memes o riešení koronavírusu Ten výraz, keď si Kotleba doslovne preloží blackout z angličtiny. Slováci sa zabávajú na vtipných memes o riešení koronavírusu 2. apríla 2020, 14:52

Video vzniklo počas natáčania reportáže RTVS ešte na začiatku týždňa tesne po tom, čo vláda znovu povolila otvorenie niektorých obchodov vrátane galantérií, aj keď za veľmi prísnych hygienických opatrení.

Jedným z nich je, že do akéhokoľvek typu obchodu môže vstúpiť len jeden človek na 25 metrov štvorcových, čo má za následok tvorenie dlhých radov pred prevádzkami, kde musia ľudia v rozostupoch stáť aj desiatky minút. Práve čakanie rozhorčilo hlavného aktéra videa, ktorý je tak už niekoľko dní meme materiálom pre celý slovenský internet.

Ľudová tvorivosť na seba nenechala dlho čakať, jednej stránke sa dokonca podarilo predpovedať, že príde nová legenda internetu, keďže veľmi trefný obrázok s Jožkom Dunajčanom zo Zámeny manželiek vznikol ešte pred natočením videa. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#kripláže #ikea #pichlla #rosjepp

Príspevok, ktorý zdieľa Kripláže (@kriplaze),

 

 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial),

 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EMEFKA SK/CZ (@emefka_official),

Domov
Zdieľať
Diskusia