Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2020, 14:05
Čas čítania 1:56
Samuel Majdek

Refresher rozdá malým podnikateľom 100 000 eur v podobe inzercie zadarmo. Daj nám o nich vedieť

Refresher rozdá malým podnikateľom 100 000 eur v podobe inzercie zadarmo. Daj nám o nich vedieť
REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Príbehy malých firiem dostaneme #VDAKATEBE a predplatiteľom REFRESHER+ medzi čitateľov.

Vplyv koronavírusu pociťujeme všetci. Vzájomne si držíme palce, aby sme zodpovedným prístupom šírenie zastavili a mohli sa čím skôr vrátiť späť ku svojim "starým dobrým" životom. 

Väčšina prevádzok však v týchto dňoch musí zostať zatvorená. Najviac na tieto opatrenia doplácajú malé podniky, ktoré sú v týchto neľahkých časoch odstrihnuté od príjmu alebo museli svoju zárobkovú činnosť obmedziť na minimum.

Malí podnikatelia a živnostníci sú pilierom ekonomiky, odvádzajú poctivú prácu a nie svojou chybou sú teraz ohrození. Preto sme sa im v Refresheri rozhodli podať pomocnú ruku.

Máš vo svojom okolí obľúbenú reštauráciu či kaviareň, ktorá nemôže plnohodnotne ponúkať svoje služby? Vieš o malom rodinnom podniku, ktorý živí celú rodinu? Alebo jednoducho vieš o niekom, kto v týchto ťažkých časoch potrebuje podporu? Povedz nám o ňom a my mu pomôžeme aj #VDAKATEBE.

Dajte nám vedieť 

V priebehu najbližších týždňov rozdáme 100 tisíc eur v podobe inzercie na Refresheri zadarmo pre tých najzraniteľnejších. Suma je rovná mediálnej hodnote, ktorú podnikateľom poskytneme. Ak chceš pomôcť, povedz nám o príbehu firmy, ktorú poznáš a myslíš si, že jej príbeh by sa mal dostať medzi ľudí.

Na mail [email protected] nám napíš:

  1.  Názov firmy/podniku/obchodu...
  2.  Opíš, aký produkt/službu firma poskytuje
  3.  Daj nám vedieť, aký príbeh za firmou stojí a prečo by o ňom malo vedieť celé Slovensko
  4.  Napíš, ako by inzercia zadarmo tejto firme mohla v týchto ťažkých časoch pomôcť (Napr. predaj cez e-shop)
  5. Nechaj nám kontakt na zodpovednú osobu, s ktorou sa môžeme spojiť

V priebehu najbližších dní začne náš tím na základe prijatých e-mailov vyberať a oslovovať podnikateľov, ktorých príbeh zverejní na webe a sociálnych sieťach s označením a logom #VDAKATEBE.

Táto aktivita môže vzniknúť vďaka predplatiteľom REFRESHER+

Podpora malých podnikateľov v neľahkých časoch v podobe inzercie zadarmo môže vzniknúť iba vďaka predplatiteľom REFRESHER+

Aj my sami sme momentálne prišli o približne 80% našich príjmov, najväčším zdrojom našich príjmov je tak predplatné. Ak si jeden z predplatiteľov, v mene všetkých ľudí vo firme ti ďakujeme. 

Dnes tvoju podporu potrebujeme viac, ako kedykoľvek v minulosti. Ak náš obsah sleduješ, či už vo forme článkov, noviniek, videí alebo sociálnych sietí, veríme že vidíš aj jeho skvalitňovanie. Podporiť nás môžeš tu.

#VDAKATEBE Pomôžeme malým podnikateľom

#VDAKATEBE Refresher pokračuje

#VDAKATEBE To všetci spolu zvládneme

Domov
Zdieľať
Diskusia