Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2020, 22:36
Čas čítania 0:43
Daniel Mikolášik

Kráľovná Alžbeta II. pre koronavírus odchádza z Londýna. Zrušila záhradné oslavy a presunie sa na vidiecke sídlo

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Jej Veličenstvo zostane počas veľkonočného obdobia na Windsorskom paláci.

Britská kráľovná a rovnako aj najdlhšie vládnuci monarcha Spojeného kráľovstva Alžbeta II. opúšťa pre šíriaci sa koronavírus Buckinghamský palác. Z Londýna sa kráľovná presunie do Windsorského paláca v grófstve Berkshire. Ide o najväčší obývaný hrad na svete známy ako vidiecke sídlo a jedna z oficiálnych rezidencii britských panovníkov.

Odporúčané
Ľudia v USA stáli pred obchodom v kilometrovom rade. Zásobujú sa ako pred vojnou Ľudia v USA stáli pred obchodom v kilometrovom rade. Zásobujú sa ako pred vojnou 18. marca 2020, 19:18

Ako informuje Time, má ísť o preventívne bezpečnostné opatrenie v súvislosti so šíriacou sa pandémiou. 93-ročná kráľovná zrušila všetky záhradné večierky. Aj napriek tomu sa však viaceré stretnutia v Buckinghamskom paláci naplánované na tento týždeň uskutočnia. Rovnako tak aj audiencia premiéra Borisa Johnsona.

Domov
Zdieľať
Diskusia