Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2020, 14:37
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Prezidentka podpíše zavedenie 13. dôchodku, ktorý tesne pred voľbami schválil parlament

NEWS SLOVENSKO ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Legislatívu však ešte stále môže zrušiť nová vláda Igora Matoviča.

Prezidentka Zuzana Čaputová podpíše zavedenie 13. dôchodku, ktorý tesne pred voľbami v parlamente schválili strany Smer, SNS, Sme rodina a Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko.  Informovala o tom dnes o 14:00 v Prezidentskom paláci v Bratislave.

Odporúčané
Opoziční poslanci opustili rokovanciu sálu, po troch dňoch parlament rokuje o zákonoch za 800 miliónov eur. Opoziční poslanci opustili rokovanciu sálu, po troch dňoch parlament rokuje o zákonoch za 800 miliónov eur. 20. februára 2020, 9:05

Novela zákona o sociálnom poistení, ktorá zavádza 13. dôchodky má nahradiť doterajší vianočný príspevok, ktorý bol minulý rok vyplatený niektorým penzistom. Ako však informuje Denník N, Čaputová sa obráti na Ústavný súd s otázkou, či parlament túto novelu schválil v súlade so zákonom, keďže bola prijatá v skrátenom legislatívnom konaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia