Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 19:03
Čas čítania 1:05
Tímea Krauszová

Mladý model drzo siahol čašníčke pod sukňu a schmatol ju za zadok. Žena poslala video jeho agentúram

NEWS SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Agentúry s ním okamžite ukončili spoluprácu, vraj s takým správaním nechcú mať nič spoločné.

Čašníčka z Kapského mesta zavesila na svoj facebookový profil video z bezpečnostnej kamery podniku, v ktorom pracuje. V ňom vidieť mladého modela menom Reyn Du Preez, ktorý ju chytí za zadok, neskôr jej podľa jej slov utrúsil niekoľko nevhodných poznámok.

Muža napokon schladili jeho kamaráti pri stole, žena v príspevku na sociálnej sieti vyzýva Juhoafričanov, aby sa prestali žien nevhodne dotýkať. Zároveň chce, aby sa ľudia ozvali skôr, ak sú svedkami podobnej situácie.

Nadrzovku jej siahol pod sukňu

Sarah-Belgarion Van Niekerk je mladá čašníčka z Južnej Afriky, ktorá sa v piatok musela popasovať s nepríjemnou situáciou, akú poznajú mnohé ženy. Jeden zo zákazníkov ju podpichoval, neskôr ju pod sukňou chytil za zadok. Podľa jej slov pokračoval v slovných narážkach, ktoré ju ponižovali. Napokon zasiahli jeho kamoši, ktorí ho uzemnili.

Domov
Zdieľať
Diskusia