Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. marca 2020, 14:55
Čas čítania 0:50
Vl Mi

Takto vyzerá najpohodlnejšie hranie: posteľ, počítač a herný stôl v jednom. Odísť musíš len keď potrebuješ ísť na záchod

ZAUJÍMAVOSTI HRY
Uložiť Uložené

Japonská spoločnosť vie, čo potrebuje správny gamer.

Kým bežní hráči žijú v roku 2020, v Japonsku sú pravdepodobne už niekde v roku 2120. Nie je tajomstvom, že v Ázii prekvitá gaming a hry sú tam veľmi obľúbené. Tomu teda musí zodpovedať aj komfort pre hráča a japonská spoločnosť Bauhutte sa zamerala presne naň, všimol si PCGamer.

Ak sem-tam zapneš hru na konzole či na počítači, po pár desiatkach minút (alebo aj hodinách, však sám musíš vedieť) ťa začne bolieť chrbát. Alebo zadok. Vtedy hľadáš čo najlepšiu pozíciu, aby si mohol ďalej playhardiť.

Odporúčané
Rush na B či legendárna de_dust2. Counter-Strike 1.6 hrali všetci a aj po 15 rokoch existujú preplnené servery Rush na B či legendárna de_dust2. Counter-Strike 1.6 hrali všetci a aj po 15 rokoch existujú preplnené servery 29. novembra 2019, 16:37

Spoločnosť Bauhutte teda vyvinula ultimátny herný kút a nájdeš v ňom všetko. Mysleli aj na také detaily, ako napríklad držiak na nápoje či špeciálny držiak na konzolový ovládač. 

Takto vyzerá najpohodlnejšie hranie: postel, počítač a a herný stôl v jednom
Zdroj: Bauhutte

Japonskí dizajnéri mysleli aj na mobilný telefón. Nemusíš ho držať v ruke, pred spaním ti bude visieť jednoducho nad hlavou. Aj slúchadlá majú svoje miesto, môžeš si ich zavesiť na ľavej strane stola. 

K dispozícii máš aj stolík s kolieskami, kde si môžeš dopredu pripraviť jedlo. No a ak budeš unavený, stačí len vypnúť zariadenie, prikryť sa a spať. Ak už budeš vlastniť toto futuristické „herné stanovisko“, mysli však na to, že pred spaním si musíš ešte umyť zuby. 

Chýba asi už len toaleta a prenosná chladnička. Je však asi dobre, že tieto „vychytávky“ japonská spoločnosť vynechala. Najmä tú toaletu.

Takto vyzerá najpohodlnejšie hranie: postel, počítač a a herný stôl v jednom
Zdroj: Bauhutte
Domov
Zdieľať
Diskusia