Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 12:41
Čas čítania 0:55
Martin Mičuda

Nová Octavia má už aj oficiálnu slovenskú cenu. Na internet zároveň unikla fotka najlacnejšieho interiéru

Nová Octavia má už aj oficiálnu slovenskú cenu. Na internet zároveň unikla fotka najlacnejšieho interiéru
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-auto.cz/modely/nova-octavia" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-auto.cz</a>
TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Zo začiatku bude dostupný len variant kombi.

Začiatkom februára sme ti prostredníctvom detailného článku priblížili pohľad do cenníka a príslušnej výbavy novej Škody Octavia. V tom čase sme ešte pracovali len s orientačnými sumami, keďže známe boli len české ceny, vzhľadom k podobnosti trhov sa ale dalo veľmi jednoducho odvodiť to, koľko bude horúca novinka stáť u nás. V priebehu uplynulých hodín nám ale už aj slovenské zastúpenie pribiližuje pohľad do oficiálneho cenníka.    

Autorizovaní predajcovia značky Škoda na Slovensku totiž od týchto dní prijímajú objednávky na nový model vo verzii combi, zatiaľ čo verzia liftback bude dostupná už o dva týždne. Ako sme predpokladali, cenové relácie sú veľmi podobné s tými, aké boli pred pár týždňami zverejnené v susednom Česku.

Domov
Zdieľať
Diskusia