Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2020, 21:45
Čas čítania 2:33
Martin Mičuda

Poznáme ceny novej Octavie. Takto vyzerá v najzákladnejšej a najvyššej výbave

Poznáme ceny novej Octavie. Takto vyzerá v najzákladnejšej a najvyššej výbave
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-auto.cz/modely/nova-octavia" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-auto.cz</a>
TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Horúca novinky českej značky čo nevidieť vstúpi na trh.

Zatiaľ čo v susednom Česku automobilka Škoda už spustila oficiálny online konfigurátor, v ktorom si českí zákazníci môžu vyskladať novú Octaviu, u nás si musíme ešte chvíľu počkať. S tým, samozrejme, súvisí fakt, že na našom trhu ešte nepoznáme oficiálne cenové relácie, ktoré sú nevyhnutné pre podrobné konfigurácie. 


Vzhľadom k tomu, že české a slovenské ceny sa vďaka podobnosti trhov po prepočte nikdy veľmi nelíšia, už teraz vieme, koľko si škodovka u nás približne vypýta za horúcu novinku. Zároveň je jasné už aj to, že tie najlacnejšie vyhotovenia sa do ponuky dostanú až neskôr, preto v úvode predaja budú ceny, pochopiteľne, začínať na vyšších cifrách. 

 

Poznáme ceny novej Octavie. Takto vyzerá v najzákladnejšej a najvyššej výbave
Zdroj: www.skoda-auto.cz

Aby sme boli konkrétnejší, najzákladnejší stupeň výbavy Active by mal v budúcnosti začínať na úrovni pod hranicou 20-tisíc €. Avšak, vzhľadom k aktuálne ešte obmedzenej ponuke si zákazník bude musieť zvoliť minimálne stupeň Ambition. Ten začína v Česku na úrovni 596 900 českých korún, čo je približne 23 700 €. 

 
S touto momentálne základnou výbavou je možne spárovať len tri motorizácie – 1.5 TSI (110 kW / 150 k a 6-st. manuál) a 2.0 TDI (85 kW / 116 k a 6-st. manuál) za spomínanú cenu alebo 2.0 TDI (110 kW / 150 k a 7-st. DSG) za 691 900 Kč, teda cca 27 500 €.

Odporúčané
Je nové GLE lepšie ako X5? Aj to sme zisťovali pri teste vyše 100-tisícového Mercedesu Je nové GLE lepšie ako X5? Aj to sme zisťovali pri teste vyše 100-tisícového Mercedesu 11. januára 2020, 13:48

Súčasťou výbavy sú plne LED-kové svetlá (okrem smeroviek), 16 disky (dva typy), látkové sedadlá, elektricky ovládané okná, vyhrievané dýzy ostrekovačov, palubná doska s dekórmi, multifunkčný kožený volant a množstvo technických či bezpečnostných prvkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia