Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2020, 11:51
Čas čítania 1:35
Viktor Kniš

Katarína Knechtová si robila promo na skladbu falošnou správou o tehotenstve. Gratulovalo jej celé Slovensko

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Aj keď sa snaží vyviniť, všetky skutočnosti hrajú proti nej. '

Slovenská speváčka Katarína Knechtová pred dvoma dňami pridala na Instagram fotografiu, kde mieri fotoaparátom na svoje brucho a pridržiava si ho rukou. Aj sprievodný popis „#takisme“ naznačoval, že by mohla byť tehotná. Správu okamžite prebrali takmer všetky slovenské médiá, ktoré informujú aj o dianí v kruhoch známejších osôb.

Katarínu a jej manažérku aj oslovili, ony však neodpovedali a informáciu nepotvrdili, namiesto toho speváčka nechala televízie, denníky a internetové portály správu šíriť ďalej. Podľa Topiek je v takom prípade bežné, že sa verejne známa osobnosť ozve a informáciu o tehotenstve potvrdí. 

Dnes už vieme, že išlo o promo k novej skladbe, ktorá sa bude niesť názov Takí sme. Katarína sa v ďalšom príspevku čuduje, prečo si Slováci mysleli, že je tehotná. Pravdou však je, že si bez mihnutia oka nechala gratulovať aj od mnohých známych osobností vrátane Mira Žbirku, Zlatice Puškárovej či Kvety Horváthovej. Bez toho, aby situáciu uviedla na pravú mieru.

Domov
Zdieľať
Diskusia