Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2020, 9:55
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Avengers sa spájajú v obrovskej hre. Hrať budeme môcť za Iron Mana, Hulka, Thora, Captaina a ženské hrdinky

TECH
Uložiť Uložené

Marvel’s The Avengers vyjde na jeseň tohto roka.

Avengers a Marvel sú na vrchole slávy. Spider-Man pre PS4 je najrýchlejšie predávanou exkluzivitou celej histórie PlayStation, zatiaľ čo Avengers: Endgame je najzárobkovejším filmom všetkých čias. Do toho prichádza štúdio Crystal Dynamics (séria Tomb Raider) so svojou vlastnou Avengers hrou. 

Odporúčané
19 minút z hry Avengers predstavuje Hulka či Iron Mana bojujúcich na Golden Gate Bridge 19 minút z hry Avengers predstavuje Hulka či Iron Mana bojujúcich na Golden Gate Bridge 20. augusta 2019, 16:36


Tá vyjde už v septembri a budeme v nej môcť hrať za množstvo rôznych hrdinov. Potvrdený je Hulk, Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow a vo videu nižšie vidíme, že sa pripája aj Ms. Marvel (tá dostane na Disney+ vlastnú minisériu zrejme budúci rok). Trailer má len minútu a predstavujú hlavne Kamalu Khan (Ms. Marvel). Vidíme aj množstvo akcie, rôznych gameplay prvkov (každý hrdina sa bude ovládať inak) a okrem toho nám Square Enix ukázal bonusy pre predobjednávky (budú to hlavne špeciálne kostýmy). 

Domov
Zdieľať
Diskusia