Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 16:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

19 minút z hry Avengers predstavuje Hulka či Iron Mana bojujúcich na Golden Gate Bridge

19 minút z hry Avengers predstavuje Hulka či Iron Mana bojujúcich na Golden Gate Bridge
Zdroj: Crystal Dynamics
TECH
Uložiť Uložené

Slávny most nebude po ich zásahu tým, čím býval.

Ešte v júni sme ti predstavili prvý trailer k očakávanej novinke Marvel’s Avengers: 'A-Day' od štúdia Crystal Dynamics (séria Tomb Raider) spolupracujúcich s Eidos-Montreal, Crystal Northwest a Nixxes Software.

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49

V nižšie priloženej 19-minútovej ukážke zverejnenej počas prebiehajúceho Gamescomu 2019 môžeš vidieť boje na Golden Gate Bridge. V hre sa konkrétne postavíme za hrdinov ako Captain America, Thor, Black Widow, Hulk a Iron Man. Ďalšie postavy známe z filmov a komiksov od Marvelu pribudnú časom prostredníctvom updatu.

Golden Gate Bridge by mal byť z hľadiska príbehu začiatkom konca Avengers. Práve deštrukcia mosta bude totiž pripisovaná našim hrdinom, ktorí sa na dlhých 5 rokov stiahnu zo scény. Ako inak však svet začne po danej dobe ohrozovať zlo, a tak sa partia dáva opätovne dokopy.

Marvel’s Avengers: 'A-Day' je vytvorená pre klasický singel player, ale taktiež pre spoluprácu štyroch hráčov. Avengerov sa dočkáme 15. mája (květen) 2020. Viac informácií o hre sa dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia